Cine suntem?

Complexul comercial SAM EXPO se afla pe piata romaneasca de servicii din anul 1997, fiind, de la inceput pana in prezent, punctul de referinta in comertul cu tesaturi,  materiale textile si accesorii, atat din Romania, cat si din tarile vecine, adresanduse atat societatilor producatoare, exportatoare, importatoare, en-gros-istilor, cat si publicului larg.

 

Totodata, in complexul SAM EXPO  se comercializeaza bunuri de larg consum, precum: confectii, imbracaminte, incaltaminte, lenjerie intima, cosmetice, papetarie, aparatura de uz casnic, jucarii, peruci, palarii, articole de marochinarie, accesorii etc.La complexul SAM EXPO  puteti alege o gama variata de tesaturi, materiale textile, accesorii, precum alte bunuri de larg consum, puse la dispozitia dvs de peste 120 de firme producatoare si importatoare.. 

 

Cumparand de la noi, puteti fii sigur de cel mai mic pret si cea mai buna calitate, pentruca NOI SUNTEM LINIA INTAI.

 

www.samexpo.ro – cel mai mare magazin de tesaturi, materiale textile si accesorii din Romania. Toate materialele sunt pe stoc! De la cele mai simple, la cele mai sofisticate, de la cele mai accesibile, la cele mai scumpe! Comandati si primiti marfa imediat! Fara asteptare, fara risc de stoc epuizat!

 

Va doriti sa straluciti in piese vestimentare ca ale vedetelor din Romania? Tesaturile le gasiti la noi, asa cum o fac si vedetele!

 

Tot ce va doriti gasiti la un click distanta. USOR, COMOD, REPEDE!

 

Unde ne gasiti

 

On-line, suntem in intampinarea nevoilor dvs. pe www.samexpo.ro.

 

Daca doriti sa faceti o plimbare si sa ne vizitati, ne gasiti foarte usor, in sos. Colentina nr 462E (la capatul de linie al tramvaiului 21).

 

Pozitie strategica

 

Complexul comercial SAM EXPO este situat la intrarea in Bucuresti, pe DN2, drumul European care face legatura intre capitala tarii si Constanta – cel mai mare port maritim la Marea Neagra, reprezentand, totodata, calea de acces catre Moldova, Republica Moldova, Ucraina, Rusia. Ne aflam pe cea mai importanta artera comerciala din capital, situata de la km 0 inspre latura N-E a capitalei, un traseu commercial care incepe cu Sf Gheorghe - Lipscani, Calea Mosilor, Bucur Obor, Carrefour, Europa Standard, SAM EXPO, en-gross-urile de legume-fructe, Metro, Dorally.