Cum cumpar?

Comanda minimă este de 50 RON (valoarea mărfii, exclusiv taxele de expeditie). Preturile sunt exprimate in lei (RON) si se refera la o unitate (bucata, metru, etc.), daca nu este specificat altfel. Imaginile sunt cu titlu de prezentare, nu reprezinta obligatie contractuala. In poze, culorile si nuantele produselor pot fi usor diferite fata de realitate, datorita setarilor diferite ale fiecarui monitor/ calculator.

 

 
Cum pot sa fac o comanda?


Se pot plasa comenzi doar pe site sau pe email. 
 1. Va creati un cont de utilizator urmand link-ul 'cont nou' sau va autentificati, in cazul in care aveti un cont deja creat la noi, urmand link-ul 'autentificare'.


 
2. Dupa ce ati intrat in cont, selectati produsul pe care doriti sa il achizitionati, apoi adaugati produsul in cosul de cumparaturi, apasand butonul 'Adauga in cos'.


 
3. Puteti repeta pasul anterior continuand cumparaturile pana cand toate produsele pe care doriti sa le achizitionati se afla in Cosul de cumparaturi.


 
4. Daca doriti sa finalizati comanda prin trimiterea acesteia catre noi, va rugam sa urmati Comanda din cosul de cumparaturi. Veti vedea imediat informatii referitoare la adresa de expediere si la modalitatea de plata (se va alege Plata in sistem Ramburs). In cazul in care doriti ca sa modificati adresa de expediere dati pe Actualizeaza informatiile pentru expediere pentru a introduce noua adresa.


 
5. Campul Comentarii se va completa doar daca aveti observatii sau informatii noi legate de comanda pe care doriti sa le adaugati, altfel acest camp va ramane necompletat. Puteti specifica o culoare dorita, in cazul in care poza de prezentare a produsului, este generica.


 
6. Se va bifa casuta Termeni si Conditii de cumparare. Acest lucru inseamna ca sunteti de acord cu Termenii de utilizare ai acestui site.


 
7. Veti primi un email de confirmare a inregistrarii comenzii, trimis automat de catre sistem. Acesta va fi trimis imediat de la plasarea comenzii, pe site. In cazul in care nu primiti acest email inseamna ca nu s-a inregistrat comanda si nu o putem onora. Ne puteti contacta la adresa de email robert@simbyone.ro in cazul in care intampinati dificultati, la inregistrarea comenzii. 


 
Cum se livreaza produsele?

 

Timp mediu de livrare a unei comenzi (procesare, expediere si transport) este de  maxim 7 zile. Nu suntem raspunzatori pentru intarzieri cauzate de transportatori (Firma de curierat FAN Courier), in special in perioada sarbatorilor legale si in conditii meteo nefavorabile.

 

Livrarea se va face prin FAN Courier; specificati inainte de finalizarea comenzii sau printr-un email la robert@simbyone.com daca doriti livrarea rapida, prin curier. Contravaloarea taxelor de livrare va fi achitata de catre client si se va plati  in moemntul livrarii de catre curier, la destinatie. 
Taxa de livrare prin FAN Courier este de 12 lei pentru Bucuresti si 24 lei, pentru alte localitati si include taxa de rambursare a banilor, asigurarea valorii marfurilor, etc. 


 

Cum platesc?

 

Plata se va efectua doar in sistem ramburs, prin curier rapid. Suma totala, de la ramburs, include valoarea marfii si taxele postale/ de curierat.

 

Persoanele care, din motive independente de respectarea obligatiilor din partea Samexpo.ro, refuza sau nu preiau coletul trimis prin FAN Courier, vor fi inregistrate intr-o baza de date, speciala. In eventualitatea unei noi comenzi, vor trebui sa plateasca cheltuielile de livrare si returnare a coletului precedent, impreuna cu noua suma datorata, in avans, prin transfer bancar.
Asistenta in timp util:
Program de lucru: Luni - Vineri: 9.00 - 17.00 

 

Telefon: 

 ***********
 ***********

 

eMail:  robert@simbyone.com 

 

Cititi cu atentie Informatiile utile, din partea de jos a site-ului!