SAM EXPO este o expoziție permanentă de materiale textile și de accesorii, cu peste 250 de showroom-uri, spații comerciale, unde puteți găsi varietăți nelimitate pentru orice gust, orice trend, orice buget. SAM EXPO se află pe piața românească din anul 1997 ceea ce conferă statulul de element important în istoria Bucureștiului. SAM EXPO este o alternativă avantajoasă la oferta de țesături provenite din surse externe (Italia, Polonia, Turcia, China, India, Indonezia, Siria, etc.).

Calitatea produselor oferite, precum și prețurile sunt extrem de avantajoase și sunt datorate legăturii directe dintre expozanții noștri și producătorii produselor textile și accesoriilor pe de o parte, iar pe de altă parte legăturilor directe dintre expozanții noștri și creatorii de modă, designeri, ateliere de croitorie și publicul larg.

SAM EXPO este prima expoziție permanentă de țesaturi cu vânzări directe din România, de la începutul anului 1997, păstrându-și  poziția Nr.1 în Romania de 27 de ani. Se află în centrul celui mai important nod comercial din țară, respectiv la intersecția șoselei Colentina/DN 2 cu Magistrala CFR București Nord – Constanța, la mai puțin de 5 km de centru și aproximativ 1 km de linia de centură. Un nod comercial cu o concentrație de  20.000 de societăți comerciale, care rulează cel mai mare capital monetar din țară.

  • Prin faptul ca este conectat permanent cu industria modei și cu trendurile internaționale în domeniu, SAM EXPO a reușit să primească aprecierea nu doar din partea caselor de modă și a universităților de profil autohtone, ci și din partea și celor  internaționale.
  • Faptul ca Expozantii complexului SAM EXPO sunt producători și importatori direcți a determinat ca prețurile să nu sufere de adaosuri comerciale impuse de intermediari.
  • Faptul ca toți expozanții se află sub un singur acoperiș a creat o concurență reală între ei, pentru dezvoltarea relațiilor cu clienții complexului SAM EXPO.
  • Prin faptul ca expozantii sunt experți de necontestat în domeniul țesăturilor și accesorilor aferente, am reușit să vă punem la dispoziție varietăți nelimitate pentru orice gust, orice trend, orice buget.

Prezentare SAM EXPO